showroom.jpeg

Werkplaats

Maak nu een afspraak

Uw elektrische auto bij ons onderbrengen voor onderhoud of reparatie? Bij de werkplaats in ons EV-Center bent u aan het goede adres! Wij hebben een speciaal voor elektrische auto’s ingerichte werkplaats, waar onze monteurs met de nieuwste software en volgens de laatste technieken uw auto onder handen nemen. Door ons continue te verdiepen in de laatste trends en ontwikkelingen kunnen we dan ook daadwerkelijk zeggen: wij zijn sterk in elk merk.

Onderhoud bij elektrische auto’s: hoe gaat dat eigenlijk?

Elektrische auto’s zijn technisch gezien minder complex dan auto’s met een verbrandingsmotor. De onderhoudsbehoefte ligt zo’n 50 procent lager, heeft BOVAG berekend. Bij elk voertuig zullen banden en remmen op een gegeven moment gaan slijten. Dat verandert niet als u elektrisch rijdt. Wat wél verandert: u hoeft de werkplaats veel minder vaak te bezoeken. Onderhoud zoals het verversen van de olie of het vervangen van filters is bij een elektrische auto niet van toepassing. De onderhoudskosten zullen dus vele malen lager zijn.

Gecertificeerde monteurs

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste technieken. Zo kunnen wij u helpen bij het onderhoud en reparatie van uw nieuwe of tweedehands elektrische voertuig. Onze speciaal opgeleide monteurs zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zo geschoold dat zij aan ieder voertuig kunnen en mogen werken. Bovendien werken wij met de nieuwste software en volgens de laatste veiligheidsnormen. U kunt uw elektrische voertuig dus met een gerust hart bij ons achterlaten voor onderhoud of reparatie.

Onze voordelen

  • Specialist in EV auto's
  • Ruime keuze in occasions
  • Diverse lease mogelijkheden
  • Eigen werkplaats, onderhoud aan alle merken
  • Uw boot, motor, camper of caravan ruilen wij ook in
Bovag
Rdc
Rdw
duurzaam
erkend
© EV-Auto Apeldoorn, powered by Automotivated